Nachtlenzen

△▽

Nachtlenzen zijn lenzen op maat. Deze lensen zijn de 1e keuze voor wie uitzonderlijk draagcomfort en ooggezondheid belangrijk vinden. Nachtlenzen hebben een remmende werking op bijziendheid (min-correctie). Daarom zijn ze ook 1e keuze voor wie aan bijziendheidsmanagement wil doen (Zie voor meer info omtrent myopie management bij diensten).

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt  zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Meer info? Mogelijks ben je onbekend met deze manier van maatwerk-lenzen dragen. Voor vragen en extra info bent u ten allen tijde welkom voor meer info.

Wil je weten of ook jou ogen geschikt zijn voor nachtlenzen? Dan maken wij graag een afspraak. U kan ons contacteren via telefoon, email of online agenda (kies voor:"geschiktheidstest nachtlenzen").

BELANGRIJK: Wanneer u voor een geschiktheidstest komt en u bent reeds een zachte-lensdrager, dan mag u de 2 dagen voor de afspraak + de dag van de afspraak géén lenzen dragen. Bent u reeds een harde lensdrager, dan vragen we u op te bellen om wat specifieker te kunnen afspreken.

Meer items
△▽

Turnhoutsebaan 31-35 2100 Deurne
info@optiekfritsvandenbosch.be
T +32 3 324 91 75


Disclaimer
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x