Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

DAGLENZEN: DE ZACHTE LENZEN VAN DE TOEKOMST! DAGLENZEN: DE ZACHTE LENZEN VAN DE TOEKOMST!

NIEUWS | 25-04-2013 : 10:23 | Overzicht van nieuws & events

Sinds het ontstaan van zachte lenzen wordt de draagtijd van een contactlens steeds korter. Denk maar aan de evolutie van een 3-jaars- naar een jaarlens, van een maandlens naar een 2-weekslens en nu hebben we zelfs daglenzen. Deze laatste worden momenteel enkel door de occasionele contactlensdrager gedragen.

 

Nochtans is het lijstje met voordelen lang: je hebt steeds een grote voorraad lenzen, een propere lens voor elke dag, geen gedoe met vloeistoffen… De technologie heeft niet stilgestaan! Daglenzen zijn in vergelijking tot maandlenzen gezonder, zorgen voor meer comfort en zijn handiger. Er is op dit moment echter 1 obstakel: aan het dagelijks gebruik van daglenzen hangt een pittig prijskaartje. Daarom voorzien wij een lensabonnement: zo wordt daglenzen dragen interessanter en kan je genieten van vele voordelen. Ontdek vlug ons aanbod aan daglenzen!

 

Klik hier om naar onze website te gaan